Ramsing Cup

Sæt kryds i kalenderen første weekend i august.

Kirkeby IF sender hvert år børne- og ungdomshold af sted til Ramsing Cup, som afholdes i Spjald, mellem Holstebro og Skjern.

Ramsing Cup afvikles i 2020 for 40. gang fra fredag d. 1. august til søndag d. 3. august.

Foruden en masse fodbold og anden hygge for børnene, udmærker Ramsing Cup sig ved, at utrolig mange forældre, søskende og bedsteforældre vælger at indkvartere sig på cuppens campingplads. Nogle har kaldt det Danmarks hyggeligste campingplads.

Nok er det fodbolden, der er i højsædet, når op til 6.000 spillere, ledere og forældre samles til Ramsing Cup, men det er i ligeså høj grad den sociale oplevelse, som børn, ledere og forældre tager med sig hjem efter de 3 dage, som cuppen strækker sig over.

De store spillere (fra ca 2007 og ældre) indkvarteres som samlede hold sammen med deres trænere i Spjald – oftest er KIF samlet i et hus.
For de yngste foregår indkvarteringen sammen med forældre og trænere på cuppens tilknyttede campingplads med både el, toilet- og bade-faciliteter.

For alle deltagere er der ydermere adgang til svømmehal, ligesom der er fælles optog med klubbannere gennem byen fredag aften og fest med diskotek lørdag aften.

Så tjek teltet, vask campingvognen, bak op og tag med på en fantastisk social fodboldtur i starten af august.

Du kan allerede nu se mere information og tilmelde dig - Ramsing folder