Aktiviteter

 

Events & Arrangementer i Kirkeby Idrætsforening

Vi har i løbet af året mange forskellige arrangementer i vores Idrætsforening. Her er en kort beskrivelse af arrangementerne:

Sommerfest
I uge 26/27 (afhængig af skolerne sommerferie) afholdes der hvert år sommerfest med mange spændende arrangementer for både voksne og børn. Sommerfesten starter med afholdelse af Sankt Hans Aften. Herefter starter en hel uge med bl.a. børnedyrskue, børnefodbolddag, cykel- og løberally, modeshow, play back show og vores egen lokale revy. Vi slutter ugen af med et brag af en gadeturnering, hvor gaderne kæmper om, at være det bedste gadehold - den samme aften holder vi en stor fest i hallen for alle der har lyst til at være med. Der er fællesspisning, livemusik, hygge og dans. Der deles hvert år program ud for sommerfesten til alle borgere i Kirkeby og omegn.


Dilettant
I marts holder KIF i samarbejde med Borgerforeningen dilettant i Kirkeby Forsamlingshus. Glæd dig til årets dilettant forestilling, hvor der spilles en stykke med lokale skuespillere.


Fastelavnsindsamling
Lørdag eftermiddag i fastelavns weekenden klæder børn og ildsjæle sig ud og indsamlere penge til KIF rundt i hele sognet. Kom og vær med til en sjov og hyggelig dag.


Papirsindsamling
4 gange om året har vi papirsindsamling. Vi tjener penge til klubben, så stil dit papir ud, så kommer vi forbi og henter det. Hold øje med skiltene ved vejen - de sættes op i ugen op til indsamlingen.


Hyttetur
Hvert år i september arrangeres KIF hyttetur. Turen er for alle børn fra 1.-7. klasse på Issøskolen, som er medlem af Kirkeby Idrætsforening.


Fredagsåbent
Den 1.fredag i oktober, november, december, janaur, februar og marts arrangere Issøskolen fredagsåbent med fællesspisning og hyggelige familieaktiviteter på Issøskolen afd. Kirkeby. Tilmelding og mere info fås her: www.kirkebyfyn.dk

 

 

 

KIF logoKIF logo